Skip to content

Sprint

€4339

Sprint

MET DE JUISTE SPRINT KLAAR VOOR DE STAD!

De Vespa Sprint is ontwikkeld om de dagelijkse routine op te fleuren. Deze moderne interpretatie van pit op de weg heeft de meest geavanceerde technische oplossingen en is ontworpen om het niveau van stabiliteit en wegligging van een echte stadskampioen te hebben. 

Altijd al sportief

Kies voor een vastberaden look 
De Vespa Sprint heeft een kleine en lichte, comfortabele en beschermende, volledig stalen carrosserie en is herkenbaar aan zijn jeugdige lijn met de strijdvaardige rechthoekige koplamp. Hij valt op door de grote 12” wielen met spectaculaire aluminium velgen. 

Met een belangrijke stamboom

Rijd met hernieuwde vitaliteit
De Vespa Sprint stamt af van de generatie van sportieve Vespa's die in de swingende jaren zestig de Europese straten overspoelden met een small-body die net zo pittig, wendbaar en modern was als de mentaliteit van hun jonge bestuurders. Hij vernieuwt deze roeping met een combinatie van frisse stijl en sportief karakter met een avant-gardistische technologische bagage

Innovatief

Een nieuwe manier van rijden
Alle Vespa Sprint-modellen zijn uitgerust met de innovatieve motoren van de i-get-familie (Italian Green Experience Technology). Achter dit acroniem verschuilt zich een nieuwe wijze van bedenken, ontwerpen en fabriceren van het motor- en transmissiesysteem om de Vespa-klant een nieuwe rijervaring te geven.