Skip to content

Onderhoud en reparatie bij Mega Scoot

€ 99,00

Kleine beurt

€ 150,00

Grote beurt

€250,00

Grote beurt XL

*maten 10, 12 en 13. Maten >14 komt 50,– extra bij

Tarieven Piaggio

Kleine beurt € 149,00

Grote beurt € 200,00

Grote beurt XL € 300,00

Diagnosekosten

Door middel van professionele en snelle reparatie zorgen wij er voor dat u zo snel mogelijk weer onderweg kan met uw scooter. En mocht u toch besluiten om de scooter niet te maken na een diagnose, dan betaalt u alleen de diagnosekosten van €100,00.

Stallingskosten

De scooter dient binnen 48 uur na reparatie/diagnose opgehaald te worden. Na deze termijn wordt € 7,50 per dag stallingskosten in rekening gebracht. 

Snorscooter omkeuren naar bromscooter

Jouw snorscooter omkeuren naar een bromscooter? Mega Scoot helpt je graag bij de volledige afhandeling.

Snorscooter omkeuren naar bromscooter: wat komt er bij kijken?

Bij je snorscooter omkeuren komen een aantal zaken kijken. We splitsen dit op in vier stappen:
 1. Het ombouwen van je scooter. Oftewel: het opvoeren van de maximale snelheid die het voertuig kan rijden. Dit kunnen wij wij voor je doen. Dit is per scooter verschillend. Bij sommige scooters is alleen een software update nodig, bij andere scooter moeten hele motoren of componenten veranderd worden.
 2. Je omgebouwde scooter laten keuren. Dat houdt in: laten controleren of hij daadwerkelijk voldoet aan de eisen die gesteld worden aan een voertuig met geel kenteken. Mega Scoot is officieel RDW GWC erkend en kan deze omkeuring voor je verzorgen.
 3. Het aanvragen van een geel kenteken. Voldoet je brommer aan alle eisen? Dan ontvang je een kentekencard en een tenaamstellingscode, waarmee je een geel kenteken kunt aanvragen. Dit doe je bij een erkende kentekenfabrikant.
 4. Je gegevens aanpassen bij je verzekering. Voordat je de weg op gaat, dien je je verzekering te laten weten dat je snorscooter nu als brommer door het leven gaat. Je premie kan verschillen.

Snorscooter omkeuren naar bromscooter: wat controleert Mega Scoot?

Wij nemen een aantal elementen onder de loep:

 • De snelheid
 • De remschijven, remblokken en remslangen
 • De banden
 • De wiellagers
 • De balhoofdlagers
 • De verlichting
 • De geluidseisen
 • Het motortype en het motornummer
 • Het motornummer en het chassisnummer

Snorscooter omkeuren naar bromscooter: wat kost het bij Mega Scoot?

De omkeuring zelf kost € 99,95. Wil je dat wij ook de maximale snelheid van je scooter aanpassen? Hiervoor kunnen wij geen vast tarief aanhouden. Deze verschilt namelijk per scooter. Aan de hand van de gegevens van je scooter kan je de kosten hiervan telefonisch bij ons informeren.