Skip to content

Occasions Zoetermeer

Fietsen zijn natuurlijk leuk en aardig, maar het is niet altijd helemaal waar u naar op zoek bent. Af en toe kunnen scooters bijvoorbeeld ook zeer aantrekkelijk zijn. Voor occasions in Zoetermeer kunt u gerust bij ons terecht. Bij ons zorgt u ervoor dat u gegarandeerd een goede scooter koopt, zonder addertjes onder het gras. Vanaf het begin is duidelijk hoeveel u kwijt zult zijn en wat u ervoor terug krijgt. Neem dus vooral een kijkje bij onze occasions in Zoetermeer en wie weet zit er wel iets tussen voor u.

Wat voor occasions in Zoetermeer verkopen wij?

Wij hebben een uitgebreide selectie scooters te koop. Als u dus van plan bent om een scooter te kopen in Zoetermeer, dan zult u deze vast en zeker bij ons vinden. Of u nou op zoek bent naar een mooie, luxe Vespa of u veel meer houdt van een Piaggio, bij ons vindt u het allemaal. Neem gerust een kijkje bij onze occasions in Zoetermeer op onze website. U zult dan ook meteen kunnen zien hoeveel onze occasions in Zoetermeer kosten en wat er allemaal inbegrepen is. Verder ziet u allerlei gegevens die over de scooters bekend zijn. Denk dan aan bouwjaar, aantal gereden kilometers en ook zeker niet onbelangrijk hoe hard uw nieuwe scooter kan.

Wat is er inbegrepen bij onze occasions in Zoetermeer?

Het hangt een beetje af van welke scooter u bij ons wilt gaan kopen, maar vaak krijgt u er enkele gratis producten bij. Denk bijvoorbeeld aan een windscherm. Dat is wel zo handig als u met uw nieuwe occasion in Zoetermeer rond wilt gaan rijden. Ook praktisch is het als u een klapdrager heeft. In sommige gevallen is deze bij de prijs inbegrepen. Verder kunt u altijd rekenen op drie maanden garantie op alle scooters die u bij ons koopt. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u snel met een niet werkende scooter opgescheept komt te zitten.

Occasions Zoetermeer

Waar kunt u bij ons terecht?

Wij hebben een fysieke vestiging in Zoetermeer, waar wij veel van onze scooters verkopen. U kunt dus zeker bij ons terecht als u in Zoetermeer woont. Maar ook als u wat meer in de omgeving van Zoetermeer wordt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Den Haag, Leidschenveen, Leidschendam, als u in een van deze plaatsen woont, kunt u bijvoorbeeld ook gewoon contact met ons opnemen voor uw nieuwe scooter.