Skip to content

Zip

€2299

Zip

KLEINE AFMETINGEN, MAXIMALE CAPACITEIT

Met de Zip kunt u overal uit de voeten, van het drukke stadsverkeer tot afgelegen paden.

Bergruimte

De verovering van ruimtes. Zijn functionele details zijn ontworpen voor maximaal rendement. Onder het zadel vinden we een opbergvak voor een integraalhelm, terwijl het handschoenenkastje in het beenschild een afsluitbare klep heeft om documenten en andere essentiële zaken in op te bergen. De uitrusting wordt afgerond met een tassenhaak onder het stuur.

Comfort

Van alle markten thuis. Met een keuze uit drie zithoogtes, van 750, 765 en 780 mm, vindt u op de Zip 50 in een oogwenk de perfecte rijpositie om snel mee door de stad te zoeven en als u stilstaat de voeten veilig op de grond te zetten. Over comfort gesproken: monteer een USB-poort op uw Zip EURO5 (optional)!

Stijl

Vloeiende, dynamische curven. De typische stylingsdetails waarmee de Piaggio Liberty zich lang van de andere scooters heeft onderscheiden vindt u terug in twee uitvoeringen, maar ieder met een eigen draai. De liefhebber van klassiek zal kiezen voor de typische elegante lijnen en chroomafwerkingen van de klassieke versie, maar als u liever iets sportievers wilt, zal uw keuze vallen op de levendige 'S'-optie met zijn opvallende zwarte details.

Functionaliteit

Fris en jong design. Hij valt op door zijn lichte lijnen en veelzijdige stijl; aan de voorkant zien we langwerpige optische elementen met de richtingaanwijzers en de uniek gevormde koplamp in het stuur.