Skip to content

Liberty

€2959

Liberty

MAKKELIJK, CHIC, EIGENTIJDS

De Liberty is definitie van een high wheel scooter: met zijn moderne, herkenbare lijnen en supercomfortabele voetenruimte, is hij het toonbeeld van elegantie, licht gewicht en rijgemak, of u nu kiest voor de 50 cc of 125 cc-versie. 

Prestaties

I-get-motor Met de keuze uit 50 en 125 cc biedt de Piaggio Liberty voor ieder wat wils. De ultramoderne, luchtgekoelde 4-takt i-get-motor met 3 kleppen en elektronische injectie garandeert laag verbruik, topprestaties en minimaal onderhoud. 

Gebruiksgemak

Volop nuttige opbergruimte Het verrassend ruime handschoenenkastje in het schild is in tweeën gedeeld, met ruimte voor een USB-aansluiting om onderweg uw telefoon mee op te laden. Onder het zadel, dat u opent met een simpele druk op de knop op het stuur, vindt u een opbergvak voor een integraalhelm, terwijl de handige tashaak perfect is voor uw rugzak of gymtas.

Stijl

Vloeiende, dynamische curven De typische stylingsdetails waarmee de Piaggio Liberty zich lang van de andere scooters heeft onderscheiden vindt u terug in twee uitvoeringen, maar ieder met een eigen draai. De liefhebber van klassiek zal kiezen voor de typische elegante lijnen en chroomafwerkingen van de klassieke versie, maar als u liever iets sportievers wilt, zal uw keuze vallen op de levendige 'S'-optie met zijn opvallende zwarte details.

Functionaliteit

Gebouwd voor twee Met de perfect afgewogen zadel-voetenruimte-stuur-driehoek, de handige inklapbare voetsteunen, het volledig vernieuwde zadel en de stevige handgrepen, zijn u en uw passagier verzekerd van een supercomfortabele rit.